top of page

Wat doe ik juist als gezondheidscoach?

Health and Attitude is ontstaan om mensen te coachen naar een gezondere levensstijl met een Orthomoleculaire aanpak, deze is ondersteund door de wetenschap.

Hoe?

We starten met een intake, dit duurt 1.5 uur, waarbij er verschillende facetten van jezelf zullen besproken worden. Nadien vervolgen we dit met afspraken van 1 uur à 1.5 uur afhankelijk van hoeveel nodig. 

Meestal zien we elkaar zeker 5 keer, dit houdt in de intake, grondige analyse, doelstellingen bepalen, een actieplan, en vervolggesprek. 

Je zal zeker handvaten krijgen waarmee je onmiddellijk aan de slag kan, maar een verandering te weeg brengen vergt tijd voor jezelf en kan je niet bewerkstelligen in 1 afspraak. Het is een proces voor jezelf die tijd nodig heeft, en waar je levenslang zal voor beloond worden. 

Wat? Voeding en levensstijl staan centraal, omdat voeding een immens grote invloed heeft op jouw lichaam en geest, we gaan hierbij op onderzoek welke voeding het beste bij jouw lichaamssamenstelling. Het doel is het vinden van lange termijn oplossing en aanpassing van een individuele levensstijl.

Voor wie? Mensen die meer energie willen, zich beter willen kunnen concentreren, zich gezonder en fitter willen voelen, bewuster willen leven, prikkelbaar lopen, iemand die af wil van verschillende lichamelijke klachten, zoals opgeblazen gevoel, brandend maagzuur, darmklachten, enkele kilo’s te veel, vaak hoofdpijn.. enz, kan bij mij terecht.

 

 “Laat je omgeven door mensen die jou inspireren en jou stimuleren, en ga voor een Healthy Attitude”.

MIJN SPECIALISATIE

 

- VOEDING: advies omtrent gezonde voeding, met het doel gezond(er) te worden (afvallen? meer energie?)

- VOEDINGSSUPPLEMENTEN: advies

 

- STRESS: hoe omgaan met stress, het vinden van een goede work-life-balance;

bottom of page